Thursday, December 24, 2015



Bankstrade by sot ark

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά , σε όλους τους φίλους και φίλες αναγνώστες.


 Πράγματι, όπως πολύ σωστά μου προσάπτουν φίλοι αναγνώστες, στα μηνύματα τους το  καθιερωμένο πολυήμερο  θερινό διάλειμμα, από το γίγνεσθαι,  μετατράπηκε σε πολύμηνη αποχή ….. Μια αποχή δια την οποία όσο και αν ψάχνω μια <ευπρεπή>  δικαιολογία, πέρα από τα σύνηθη προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω, και την εποχική  αγροτική δραστηριότητα μου στο κτήμα ….  το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης του trader από τους κινδύνους της  χρηματιστηριακής αγοράς , και ιδιαιτέρα του Τραπεζικού κλάδου - όπως έγκαιρα μέσα από την ιστοσελίδα μας είχαν επισημανθεί από τις αρχές του Αυγούστου -  στην ουσία ήταν αυτό που με οδήγησε να απέχω, όλο αυτό το διάστημα της απουσίας μου…..


Ας τα αφήσουμε όμως όλα αυτά   τώρα στην άκρη, καθώς αυτές οι μέρες είναι μέρες γιορτής,   και σταδιακά το προσεχές διάστημα  θα αναφερθούμε στα γεγονότα που οδήγησαν  πρωτίστως τον Τραπεζικό κλάδο σε αυτή τη μνημειώδη  <καταστροφή  >  καθώς και στις συνέπειες αυτής.

Πρωταγωνιστής αυτών των ημερών, είναι η οικογένεια οι φίλοι και κυρίως τα παιδιά …. Η αλληλεγγύη η  αγάπη  ….  Και ένα ζεστό χαμόγελο…. Μην ξεχνάμε φίλοι μου, πως μόνο μία ευχή, λίγο περίσσευμα από το  φαγητό μας, ένα μεταχειρισμένο ρούχο ή ένα παιχνίδι ….. στις ημέρες μας είναι ικανά να ζεστάνουν τις ψυχές συνανθρώπων μας και να τους δώσουν λίγη χαρά τις Άγιες αυτές ημέρες….


                Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και αγάπη ……να  έχετε όλοι τις καλύτερες ευχές μου….                                                                
                                                         ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…..