Wednesday, February 24, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές...

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
24 του Φεβρουαρίου Οι Οικονομικοί  spreadbetters προβλέπουν ότι ο  FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει 24 με 32 μονάδες χαμηλότερα, ή προς τα κάτω όσο το 0,5%, ο  DAX της Γερμανίας θα πέσει 42 έως 46 βαθμούς, ή όσο το 0,5 %, και ο CAC 40 της Γαλλίας  θα πέσει 20 έως 29 βαθμούς , ή όσο το 0,7%.

DAX futures


Τα futures του DAX... αυτή την ώρα κινούνται με οριακά κέρδη ..στο επίπεδο της ΕΜΑ 21...ΣΤΙς 9,405Μ... στο επί[πεδο τιμών στήριξης του δείκτη μας...με την αντίσταση να εντοπίζεται στις 9,737μ... στο επίπεδο τιμών της ΕΜΑ 50...

Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί η διορθωτική προδιάθεση του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic ... ο οποίος έχει κόψει πτωτικά σε υψηλή ζώνη τιμών.. προ ιδεάζοντας  για τυχόν διορθωτική πορεία..

Οι Ευρωπαϊκές μετοχές υποχώρησαν στην προηγούμενη συνεδρίαση στις πιο αδύναμες τιμές του πετρελαίου και τις απογοητευτικές ενημερώσεις από εταιρείες όπως η Standard Chartered και της BHP Billiton, αναφορικά με τα εταιρικά κέρδη με τον δείκτη 300 δείκτη πανευρωπαϊκό FTSEurofirst  να έχει κλείσει  1,3% χαμηλότερο.

πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/


Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.