Monday, February 29, 2016

Με απώλειες αναμένεται το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών...

Σχόλιο Αγοράς...

Reuters
29η Φεβρουαρίου Οι Ευρωπαϊκές μετοχές επικεφαλής για ένα πτωτικό  αδύναμο ξεκίνημα τη Δευτέρα με τις αγορές να μένουν  σε πτωτική τροχιά για τρίτο συνεχόμενο μήνα με το επίκεντρο στη σύσκεψη  το Σαββατοκύριακο της ομάδας G20 των κορυφαίων οικονομιών που  απέτυχε να καταλήξει σε συγκεκριμένα και νέα μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης.

DAX futures

Απώλειες σημειώνουν τα futures του DAX... κινούμενα γύρω από την στήριξη των 9,410μ... οριακά πάνω από την στήριξη της ΕΜΑ 21..στις 9,390μ... με την κυριότερη αντίσταση να εντοπίζεται στο επίπεδο της ΕΜΑ 50... και τις στηρίξεις στις ΕΜΑ 21  και 9....με  την αγορά να ψάχνει κατεύθυνση...

Η Ομάδα των 20 υπουργών Οικονομικών και κεντρικών τραπεζιτών δηλώσαν  το Σάββατο ότι έπρεπε να επικεντρωθούν  στην πολιτική των  εξαιρετικά χαμηλών  επιτοκίων  και στην  εκτύπωση χρημάτων προκειμένου να ωθήσουν την παγκόσμια οικονομία έξω από την νάρκη της.

Στο επίκεντρο Ένα ανακοινωθέν από τη συνάντηση με  μια σειρά από κινδύνους για την παγκόσμια ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων την πτωτική  ροή κεφαλαίων, μια απότομη πτώση των τιμών των βασικών εμπορευμάτων και τις δυνατότητες "σοκ" της Βρετανικής εξόδου από την ΕΕ.

Τα ΣΜΕ  για το Euro STOXX 50, της Γερμανίας τον DAX, τον CAC της Γαλλίας και FTSE της Βρετανίας ήταν κάτω 0,9 έως 1,2 τοις εκατό από το 0719 GMT.


πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/