Tuesday, April 26, 2016

Σταθεροποιητικό - θετικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές.. DAX..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικοί spreadbetter IG αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει περίπου 20 μονάδες υψηλότερα , ή 0,30% ο DAX της Γερμανίας θα ανοίξει 28 μονάδες υψηλότερα , ή 0,30%, και ο CAC 40 της Γαλλίας θα ανέβει  11 μονάδες, ή 0,3%, 

DAX futures


Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με κέρδη  0,40% στις 10,338μ.. πάνω από το σημείο αναφοράς της στήριξης της ΕΜΑ 9.. στις 10,226μ..


Ο Γερμανικός δείκτης για δεύτερη ημέρα κινείται μέσα σε ένα  εύρος τιμών ανάμεσα  στην αντίσταση των 10,460μ.. και της στήριξης των 10,020μ.. χωρίς να έχει θέσει σε δοκιμασία τις στηρίξεις των ΕΜΑ 9.. στις 10,226μ... και τις ΕΜΑ 21... στις 10,052μ... διατηρώντας την ανοδική βραχυπρόθεσμη τάση του ... παρά τις ρευστοποιήσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή της αντίστασής του.. κυρίως λόγω του κορεσμού του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic... ο οποίος κινείται σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών... και προσέκρουσε στην αντίστασή του..
Είναι πολύ πιθανών ο Γερμανικός δείκτης να παρουσιάσει διακυμάνσεις ανάμεσα στο θετικό και αρνητικό πρόσημο... καθώς οι κινήσεις των επενδυτών αναμένονται να είναι περιορισμένες εν όψη των αναμενόμενων ανακοινώσεων για την πολιτική των επιτοκίων από την FED αύριο και την BOJ.. την Πέμπτη..



πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/



The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.