Tuesday, May 24, 2016

Πτωτικό άνοιγμα αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές ... DAX ..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικοί spreadbetter  αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας ο DAX της Γερμανίας  και ο CAC 40 της Γαλλίας θα πέσουν από 0,40% -  0,60% , με τους επενδυτές να ακολουθούν την τάση στις Ασιατικές και Αμερικανικές αγορές ... ανησυχώντας για ενδεχόμενη αύξηση των επιτοκίων από την FED.. το επόμενο χρονικό διάστημα.. 

DAX 30

Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με πτώση 0,47% στις 9,814 μ..  κάτω από το μπλοκ των ΕΜΑ.. στις 9,920 μ...  


DAX futures


Ο Γερμανικός δείκτης για για άλλη μία φορά χθες ... απέτυχε να διασπάσει ανοδικά το μπλοκ των ΕΜΑ στις 9,920 μ.. καθώς από την αντίσταση της ΕΜΑ 21.. στις 9,970 μ.. υψηλό ημέρας ....υποχώρησε δημιουργώντας μία πτωτική σκιά ..κάτω από το επίπεδο της ΕΜΑ 9..

Είναι πολύ πιθανών καθώς ο ταλαντωτής του του δείκτη fast stochastic...  δεν δίνει κάθετο πτωτικό γύρισμα... να επιχειρηθεί εκ νέου υπέρβαση του σημείου αναφοράς... όπου αν και εφόσον δεν έχει ξανά θετική κατάληψη ...  ο DAX.. ενδέχεται να θέσει σε δοκιμασία την στήριξη των 9,770μ.. με το ενδεχόμενο η διόρθωση να επεκταθεί προς τις 9,600 μ...  καθώς ο  δείκτης MACD...όμως να διατηρεί το σήμα εξόδου.. κινούμενος σε πλάγια  κίνηση..

Η πλάγια στήριξη των 9,815μ.. μπορεί να λειτουργήσει ως αξιόπιστο stop loss ..


πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/



The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.