Monday, August 29, 2016

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών .. οι τιμές επανέκαμψαν βίαια σε κρίσιμα τεχνικά σημεία ..

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ...

Αναμφίβολα εν μέσω εκδήλωσης ενός βίαιου γεγονότος .. όπως αυτό του αποτελέσματος του Βρετανικού Δημοψηφίσματος .. ( και αναφέρομαι όχι καθαρά στο γεγονός .. καθώς με την ισχυρή πτώση των προηγούμενων ημερών .. το ενδεχόμενο της αποχώρησης είχε προεξοφληθεί εν μέρη .. αλλά ιδιαίτερα στην απογοήτευση που εκδηλώθηκε .. καθώς μέσα από τις δημοσκοπήσεις και τα τραγικά γεγονότα της δολοφονικής ενέργειας της Βουλευτή  .. υπήρχε η πεποίθηση πως θα επικρατούσε εν τέλει η θετική έκβαση ..)  .. κατά την γνώμη μου, κάθε απόπειρα εκτίμησης θα φάνταζε σαν ουτοπία .. Σε κάθε όμως περίπτωση ας ρίξουμε μία ματιά .. στα Διαγράμματα των  Τραπεζών .. καθώς οι τιμές επανέκαμψαν βίαια σε κρίσιμα τεχνικά σημεία ... με το ενδεχόμενο πλέον μίας βίαιης ανοδικής αντίδρασης .. ή μίας νέας πτωτικής κίνησης .. να συγκεντρώνει το ίδιο ποσοστό ..

Εθνική Τράπεζα ... ΕΤΕ 


Ο ανοδικός στόχος της διάσπασης της διαγώνιας αντίστασης D1 .. όπως είχε επισημανθεί .. είχε στεφθεί από κάθε επιτυχία .. Όμως η βίαια επαναφορά στο επίπεδο τιμών στην περιοχή Α-Β-D..   θέτει πλέον νέα δεδομένα  .. καθώς αν δεν αντιδράσει άμεσα .. ή δεν δείξει σημάδια σταθεροποίησης στα παρόντα επίπεδα τιμών .. με αφορμή τυχόν ανακοινώσεις που αναμένονται από την έκτακτη σύσκεψη κορυφής της ΕΕ την Τετάρτη ... η περιοχή τιμών της μεσοπρόθεσμης διαγώνιας στήριξης στα 0,10 .. τίθεται στο τραπέζι .. με ενδιάμεσο σταθμό την περιοχή των 0,15..



ALPHA BANK ... Άλφα 



Και εδώ η διάσπαση της διαγώνιας αντίστασης D1 ... σίγουρα αποτελούσε ένα σημαντικό θετικό γεγονός ... Η εικόνα της ALPHA BANK .. είναι λίγο πιο αισιόδοξη .. καθώς ναι μεν  παραβιάστηκε το επίπεδο τιμών Α- Β - D  .. αλλά εξακολουθεί να υφίσταται η στήριξη των 1,599 .. σημείο από όπου ... αναλόγως τις εξελίξεις είναι πολύ πιθανών να εκδηλωθεί θετική αντίδραση ... με το δυσμενές σενάριο να δίνει περιθώρια ως την πλάγια μεσοπρόθεσμη στήριξη στα 1,381 .. πριν το σημείο Ο .. των ιστορικών χαμηλών ...


Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ως κυρίαρχο θέμα να έχουμε τις όποιες εξελίξεις σε επίπεδο ΕΕ .. ...  σε ένα καλό  εκλογικό αποτέλεσμα στην  Ισπανία ..   ενώ δεν θα πρέπει να παραγκωνιστεί η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για επανάληψη του Βρετανικού Δημοψηφίσματος .. καθώς έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 3 εκ . υπογραφές με τον Αγγλικό Νόμο να ορίζει ως όριο τις 100,000 χιλ.. μία απόφαση η οποία αναμένεται να συζητηθεί στο Βρετανικό κοινοβούλιο την Τρίτη .. 

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.. 





Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.