Friday, April 21, 2017

Διαγράμματα Συμβολαίων Ελληνικών Τραπεζών ( Borse Frankfurt ) - Μικτή εικόνα και στάση αναμονής ..

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 


Μικτή εικόνα παρουσιάζουν οι  Ευρωπαϊκές αγορές, στην σκιά των ανησυχιών για τις Προεδρικές εκλογές στην Γαλλία. Νωρίτερα το πρωί οι Ασιατικές αγορές έκλεισαν με κέρδη ακολουθώντας το θετικό τίναγμα των δεικτών στην Wall Street.   Tα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης .. κινούνται υποτονικά, παρουσιάζοντας μικτή εικόνα, τηρώντας μία στάση αναμονής, εν όψη των διαβουλεύσεων στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ.   .. Τα συμβόλαια της Eurobank εμφανίζουν απώλειες της τάξης του - 1,60% στα 0,592 .. ενώ τα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνουν μία ανοδική τάση + 0,71%  στα 0,168 .. 


National Bank of Greece S.A.

Οι τιμές κινούνται πάνω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 21 στα 0,249  , και πάνω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να παραμένει bullish  . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης με πιθανή αναστροφή, από την βάση των 0,244 .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε υψηλά  επίπεδα και μας δίνει και αυτός σημάδια εναλλαγή τάσης . Σημείο αναφοράς το 0,256 για υπέρβαση πάνω από την διαγώνια αντίσταση .. 



Alpha Bank AE



Οι τιμές κινούνται σε ένα στενό εύρος οριακά κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 21 και ΕΜΑ 50 στα 1,678 .. Παραμένουν εντός του  Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να παραμένει ουδέτερη με σημάδια διόρθωσης   . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης με πιθανή καμπύλη  αναστροφή, από την βάση των 1,706 .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε ουδέτερα επίπεδα και μας δίνει και αυτός σημάδια περιστροφής στα παρόντα επίπεδα τιμών. 




Piraeus Bank SA



Οι τιμές κινούνται οριακά κάτω  από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 21 στα 0,167  .. Παραμένουν κάτω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να παραμένει bearish   . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) δίνει συνεχείς εναλλαγές τάσης στα παρόντα επίπεδα τιμών, καθώς και μία μικρή ανοδική  γωνία απόκλισης με πιθανή αναστροφή, από την βάση των 0,168 .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε ουδέτερα   επίπεδα  μας δίνει πιθανό ανοδικό σήμα .  Σημείο αναφοράς το 0,173 για τυχόν ανοδικό ξεμπλοκάρισμα προς  την διαγώνια αντίσταση .. 




Eurobank Ergasias S.A.



Οι τιμές κινούνται πάνω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 21 στα 0,0594 , και οριακά πάνω από το Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να δίνει σημάδια  bullish και τις τιμές να διατηρούνται πάνω από την διαγώνια αντίσταση  . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) από το επίπεδο των 0,612 έχει δώσει καθοδική γωνία απόκλισης με πιθανή αναστροφή, από την βάση των 0,594 .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε υψηλά  επίπεδα  μας δίνει  ένα σήμα εξόδου όμως ..  . Σημείο αναφοράς το 0,61  για ένα ξεμπλοκάρισμα τιμών προς το επίπεδο των 0,645 ..



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.