Thursday, June 29, 2017

Καλό Καλοκαίρι !!!


Τις καλύτερες ευχές μου .. για ένα όμορφο καλοκαίρι !!



Καλημέρα σε όλους .. Η ιστοσελίδα για όλο το διάστημα του καλοκαιριού θα υπο λειτουργεί ..  ακολουθώντας  τα δρώμενα στην χρηματιστηριακή αγορά . Η οικονομία έχοντας κλείσει < πανηγυρικά > 2 χρόνια  capital control οδεύει σε μία νηνεμία, πιθανό   προάγγελο μίας επερχόμενης καταιγίδας ... με τα σημάδια των τεχνικών δεικτών να διατηρούν ένα θετικό προφίλ, οριακά κάτω από την διακεκαυμένη ζώνη των συσσωρευμένων αντιστάσεων του επιπέδου των 838 - 852 μ. ένα επίπεδο τιμών κλειδί για την μεσοπρόθεσμη τάση της αγοράς .

Οι γρήγοροι ταλαντωτές Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) και fast stochastic διατηρούν μία  θετική εικόνα στοχεύοντας υψηλότερες τιμές ... αλλά με μία μικρή  επιφύλαξη  διότι ο ταλαντωτής Senkou Span Α (μπλε γραμμή 26 ημ.) από το επίπεδο των 764,47 μ . μας δίνει μία εικόνα κόπωσης με αυξημένη την πιθανότητα οι τιμές να εκτελέσουν μία χρονοβόρα περιστροφή γύρω από τα παρόντα επίπεδα τιμών  ...




Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.